Sandra

“Romano Michielsen is mijn geheime wapen. Ik ben mijn privétraining en coaching met hem begonnen toen ik herstellende was van een Burn Out en ik op zoek was naar een verandering in mijn leven, voor mijzelf en mijn familie.
Tijdens onze sessies ontdekte ik de oorzaak van mijn stress. Ik doe nu het werk wat ik echt graag wil en ik zit lekker in mijn vel. Mijn conditie is op peil en ik zit boordevol energie. We hebben de doelen behaald die we gesteld hadden en hebben alweer nieuwe gesteld voor de toekomst, zowel zakelijk als prive.”

Stephan van Dam

“Wat een fijne gesprekken heb ik gehad en niet alleen dat, ook zijn we echt aan de slag gegaan.
De mogelijkheden zijn groots en Romano schakelt snel over naar dat wat er nodig is. Het voelt veilig en vertrouwd en ik werd daadwerkelijk serieus genomen en gehoord. Ondanks dat het al enige tijd geleden is dat ik voor het eerst binnenstapte, maak ik nog geregeld een afspraak als ik even ergens niet uitkom. Goed gecoached en een dilemma minder kan ik dan snel weer verder.”

Dafne

“Telkens weer voelde ik mij uit het veld geslagen en bij iedere kleine tegenslag werd ik enorm emotioneel. Het ging ook in mijn lijf zitten en na een paar keer bij de huisarts te zijn geweest, ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen. Een trauma uit het verleden had ik zo ver weggestopt dat ik mij er niets meer van herinnerde, maar dit was het wel wat mij dus in de weg zat. Na een aantal intensieve sessies te hebben gevolgd is de lading eraf, kan ik het verleden definitief een plekje geven en verder met mijn leven. Ik vond het eng de eerste stap te zetten om een afspraak te maken, maar wat ben ik blij dat ik het gedaan heb……Dank je wel!”

Miranda Peters

“Ik had iets vervelends meegemaakt wat mij maar in de weg bleef zitten, ik voelde mij niet veilig en durfde soms geeneens de deur meer uit. In het begin kwam Romano dan ook gewoon bij mij thuis voor het geven van Weerbaarheidstraining en Psychofysieke training, wat ik heel fijn vond.
Nu ga ik gewoon 1 x per 2 weken naar hem toe en dat doet me goed. Ik voel mij… en ben ook daadwerkelijk een stuk weerbaarder geworden, dit geeft mij zelfvertrouwen en ik durf weer gewoon voor mij zelf op te komen.”

Benthe Nijkerk

“Ik zat niet zo lekker in mijn vel en wist eigenlijk niet waar dat nou vandaan kwam. Dit uitte zich in mijn hoofd, veel nadenken en piekeren, vooral als ik wilde gaan slapen waardoor slapen ook steeds minder werd en ik daardoor maar moe bleef.  Ook in mijn lichaam voelde ik het, ik had veel last van lage rugpijn en pijn in mijn buik. Na een aantal keer langs te zijn geweest was de oorzaak boven water en dat bleek iets te zijn wat ik nooit had verwacht en ook niet had kunnen bedenken.

Ik ben er nog niet, maar het gaat nu wel steeds beter met me en ik heb weer de energie om dingen te ondernemen. De wereld om mij heen is eigenlijk hartstikke leuk en ik ben blij dat ik dat weer kan inzien. Het duurde even voordat ik de stap durfde te nemen en had Romano’s kaartje al een tijdje in de la liggen, nu achteraf kan ik alleen maar zeggen, had ik het maar eerder gedaan. Maar dat is niet erg, want iedere dag kan de dag van een nieuw begin zijn.”

D.J.O. Vreekamp, Huisarts

“Ik ken Dhr Michielsen al ruim 11 jaar als docent en coach. Mijn oprechte mening is dat hij een aanvulling is in het medisch vakgebied van psychotherapie en coaching.

Als docent is hij degene die veel geduld heeft met elke student, kijkt naar wat een goede persoonlijke aanpak is en straalt veel vertrouwen uit. Hij stimuleert zijn studenten hun eigen kracht te versterken. Hij is mentaal scherp en heeft veel aandacht voor details, maar staat ook open voor nieuwe input en eigen ideeen. Hierin is hij een echte professional.

Als persoon ken ik hem als een breed maatschappelijk georienteerd mens, organiserend en geinteresseerd in de diepere lagen van de persoon, grenzen bewakend en in het bezit van veel humor en relativerings-vermogen. Zijn geduld, rust en kundigheid maken hem, naar mijn mening een zeer geschikte persoonlijkheid in het veld van therapeutische coaching, behandeling en begeleiding. ”

D. Fortuin, Huisarts

“Dhr Michielsen ken ik nu 3 jaar als docent en coach en heb persoonlijk als cursist kunnen ervaren hoe kundig en geduldig hij met zijn studenten en cursisten omgaat. Met veel respect weet hij het beste uit mensen te halen en op maat, met oog voor detail te begeleiden en te stimuleren.

Ook ken ik hem als een bekwame,  integere en betrokken therapeut die door zijn kennis van verschillende behandelmethoden echt persoonlijke zorg op maat kan leveren. Deze en eerder genoemde eigenschappen en mede ook zijn veelzijdige achtergrond, maken hem mijn inziens, zeer geschikt als therapeut en coach. Zeer aan te bevelen!”